Bara 4 veckor

Idag är det faktiskt bara fyra veckor kvar tills vi ska åka hem. Jippie!
    Rasmus går i skolan idag, fast det är lördag. Tydligen är det så att de lärare som vill ta igen den tiden som försvann under den veckan då svininfluensan härjade och universitetet var stängt, får göra det på lördagar. För fyra veckor sedan var det måndagsschemat som skulle följas på lördagen, sedan tisdagens schema lördagen därpå o.s.v. Rasmus visste inget om detta förän förra lördagen, då det var onsdagsschemats tur att få sig en extra omgång. Men kanske är det så att de lektioner han har på måndagar och tisdagar (de är bara tre samanlagt) inte ansågs behöva en extra dag. Han behövde nämligen bara gå på två av tre lektioner från onsdagen och en av två lektioner från torsdagen.
   Nu har han precis kommit hem dock, så nu ska vi göra lite lunch medan Ängsan sover.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej

Vi ska boka biljett nu i veckan o har lite frågor som det vore snällt om ni kunde hjälpa oss med. Ni flög till Osaka va? När kom ni fram till Japan? När tycker ni är en bra tid att komma fram :) Hoppas allt är bra med alla. Kram Pernilla

2009-07-05 @ 19:20:49
Postat av: Alexandra (jag)

Vi flög till Narita(Tokyo) och tog sedan shinkanzen, inget man kan rekommendera sådär, men vill ni direk ha tillgång till er bostad utan hotellnätter och liknande är det nog bra att vara under kontorstid iaf. Jag skulle nog rekommendera att vara framme i Osaka någongång på morgonen då det tar ett par timmar till universitetet (och då en hel del byten med olika t-banor och pendeltåg).



Hoppas detta var någon hjälp! /Rasmus och Alexandra

2009-07-06 @ 01:00:02
URL: http://lundholms.blogg.se/
Postat av: Mormor Annica

Vad härligt det låter med bara 4 veckor. Jag längtar...

2009-07-06 @ 14:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0